Til minne om Bull

I dag er det et år siden jeg måtte følge min kjæreste Bull til veterinæren for siste gang.

For et år siden stod han på gulvet og skalv av smerte til han tisset på seg, og lå ellers inntil peisen, eller gjemte seg i skap og under senga. Gutten min led.

Bull skulle ikke lide for at jeg skulle ha det bra, et tungt valg måtte tas. Han skulle få reise dit han ble frisk igjen.

Nå har Bull lekt på skyene i et helt år. Han er med meg hver eneste dag. Men følger med der jeg ikke kan se han.

Han er med oss i de gode minnene, og hjelper meg gjennom studiene. Nå er jeg inne i min siste fagperiode, og navnet på mitt prosjekt er "Memories of Bull"

 

Det gjennstår enda å se hva det endelige produktet blir, men han skal være med.

Bull vil alltid bli husket, aldri glemt! Han savnes av alle som kjente han,... Men vi sees igjen... Når tiden kommer, da min reise skal endes her på jorden skal vi gå sammen over rainbow bridge!I dag minnes han med krans og lys på sitt hvilested ved Tyrifjorden i Hole.

2 kommentarer

Cavbla

01.12.2010 kl.22:37

Kondolerer :(
Uff, kondolerer :( <3

Skriv en ny kommentar

DonBullDesign

DonBullDesign

29, Hole

Jeg er krativ skapning fra Hole. Min store lidenskap er å lage ting selv! Og jeg klarer aldri å lande på en type hobby! Jeg syr, strikker, hekler, lager dukker og driver med papir :) har en blogg til hvor jeg viser frem ting jeg har laget som er til salgs! www.wordpress.donbulldesign.com Vil du kontakte meg kan du gjøre det på donbulldesign@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits