Til minne om Bull

I dag er det et år siden jeg måtte følge min kjæreste Bull til veterinæren for siste gang.

For et år siden stod han på gulvet og skalv av smerte til han tisset på seg, og lå ellers inntil peisen, eller gjemte seg i skap og under senga. Gutten min led.

Bull skulle ikke lide for at jeg skulle ha det bra, et tungt valg måtte tas. Han skulle få reise dit han ble frisk igjen.

Nå har Bull lekt på skyene i et helt år. Han er med meg hver eneste dag. Men følger med der jeg ikke kan se han.

Han er med oss i de gode minnene, og hjelper meg gjennom studiene. Nå er jeg inne i min siste fagperiode, og navnet på mitt prosjekt er "Memories of Bull"

 

Det gjennstår enda å se hva det endelige produktet blir, men han skal være med.

Bull vil alltid bli husket, aldri glemt! Han savnes av alle som kjente han,... Men vi sees igjen... Når tiden kommer, da min reise skal endes her på jorden skal vi gå sammen over rainbow bridge!I dag minnes han med krans og lys på sitt hvilested ved Tyrifjorden i Hole.

2 kommentarer

Hundebloggen

01.des.2010 kl.22:37

Kondolerer :(
Uff, kondolerer :( <3

Skriv en ny kommentar

susanne & vovvene

susanne & vovvene

23, Hole

Jeg er krativ skapning på 22 år, fra Hole. Min store lidenskap er hunder. Nå har jeg to stk Chihuahua.(Lilleengels Malibu Bay Breeze) Mali og Lilleengels Jelly Bean. Ser du noe på bloggen jeg har laget som du vil ha, er det bare å ta kontakt for bestilling eller priser :) donbulldesign@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits