10.nov.2010

Som dere sikkert vet (dere som leser bloggen ofte) har jeg med 2 andre jenter startet en studentbedrift med navnet Smokk & Pote SB. Ettersom det er lite kapital har vi prøvd å skaffe oss noen sponsorer. Nå har vi nok en bedrift med på laget!

På mandag skal studentbedriften vår delta på Fylkesmessa for studentbedrifter i Oslo. Der skal vi konkurrere mot BI, og alle bedriftene skal ha en tre minutters presentasjon av bedriften og produktet sitt foran en jury og tilskuerne. Blir veldig spennende, både å stå der og skulle overbevise en jury om at vi har et supert produkt, og å møte folk fra andre studentbedrifter. Alle blir delt i grupper etter fremleggene, da skal vi sitte og komme med ideer og råd til hverandre.

Vi skal ha med oss to av hundene våre som modeller for prototypene, min lille Donna  og Irene's Ruffen. Forhåpentligvis skal vi også få lånt niesa til Lise som modell for barne-prototypene. Lise er ikke helt bra om dagen, så det er ikke sikkert hun får blitt med.
Men siden hundene skal være med som modeller har vi fått noen nye sponsorer som har gitt oss flotte produkter hundene kan ha med på messa (det er jo tross alt god reklame for dem også, at vi bruker dems produkter).

 Jeg fikk en flott bærebag av en privat sponsor, og nå har vi også vært så heldige at Halter & Lead har sponset hundene med masse flott utstyr!!
Irene har lenge hatt lyst på et bur til Ruffen som hun kan bruke når han skal være med rundt omkring. Han har selvsagt et bur , men det er et stort sprinkelbur som både er for stort og tungt til å ta med seg rundt.
Heldige som vi er får vi nå et super lekkert bur av Halter & Lead, som Irene har forelsket seg i!!Se så fint!! =D

Ruffen får selvfølgelig i blått, i akkurat passe stor størrelse til at han kan bevege seg litt rundt inni der, men ikke for stort til at det kan tas med hit og dit. Buret er utrolig søtt, og i tillegg kjempe praktisk! Det er vannavstøtende, nettingvinduene kan dekkes til om man vil, det har syntetisk saueskinnsmatte i bunn, og i tillegg følger det med en matchende bærebag som vi kan ha utstyret hans oppi. Kjempe kjekt å ha med på messa, så han kan få ligge i fred og ro inni der mens vi sitter og jobber i grupper.

Vi ble helt i ekstase når jeg fikk beskjed om at vi faktisk skulle få så mye flott, så nå går vi bare og gleder oss til det kommer!

I tillegg får både Ruffen og Donna flere andre flotte ting også, ta en titt på bedriftsbloggen vår: http://smokkogpote.blogg.no/ for å se på resten.

Og trenger du utstyr til dyra dine, hund, katt, hest, gnager, fisk eller fugl, så trykk på dette bildet
så kommer du til nettbutikken. De har masse flotte produkter, og faktisk veldig gode priser også! Vi har ploga gjennom ganske mange nettbutikker for dyr gjennom de åra vi har drevet med hund, og denne er helt klart blant de med best priser!

Én kommentar

Sara kommmenterer tilbake ;L)

10.11.2010 kl.22:19

Så fine bur!!!!

Kjempe fin blogg -

Skriv en ny kommentar

DonBullDesign

DonBullDesign

29, Hole

Jeg er krativ skapning fra Hole. Min store lidenskap er å lage ting selv! Og jeg klarer aldri å lande på en type hobby! Jeg syr, strikker, hekler, lager dukker og driver med papir :) har en blogg til hvor jeg viser frem ting jeg har laget som er til salgs! www.wordpress.donbulldesign.com Vil du kontakte meg kan du gjøre det på donbulldesign@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits