Gravlykt på plass

Lille Bullegutten min har vært borte i snart 1 år... Veldig rar tanke. Jeg trodde sorgen ville roe seg med tiden, men det går fortsatt ikke en eneste dag uten at jeg tenker på han.
Bull var spesiell, i alle fall for meg. Han satte dype spor etter seg på mange måter. Gladere hund, med mer personlighet skal man lete lenge etter :) Han levde et kort, men godt liv med meg og familien.

Nå har han fått sin egen lykt på gravplassen. Trist å la han stå der alene ute i mørket...Ikke så godt bilde,... Må prøve å få tatt et i mørket også :)

 

4 kommentarer

eirinsblogg

23.10.2010 kl.18:55

Uffda ;/

hjelpmegselv

23.10.2010 kl.18:55

Jeg har også en liten tass liggende ute alene, men det er mange år siden han gikk bort. Minnene kommer rett som det er og det er koselig og jeg trøster meg med at han hadde et godt og langt liv.

Ha en skjønn kveld med gode tanker og fine minner!

monicabby

23.10.2010 kl.18:57

triiist :(

DonBullDesign

23.10.2010 kl.18:59

hjelpmegselv: Det er de gode minnene som holder deg oppe når motgangen kommer. jeg trøster meg med at han har det bedre der han er nå, etter et kort liv med sykdom...

Skriv en ny kommentar

DonBullDesign

DonBullDesign

29, Hole

Jeg er krativ skapning fra Hole. Min store lidenskap er å lage ting selv! Og jeg klarer aldri å lande på en type hobby! Jeg syr, strikker, hekler, lager dukker og driver med papir :) har en blogg til hvor jeg viser frem ting jeg har laget som er til salgs! www.wordpress.donbulldesign.com Vil du kontakte meg kan du gjøre det på donbulldesign@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits