Det lille ekstra til Mali min <3

Har blitt lite blogging siden lillen gikk bort,... Er utrolig tomt hjemme, og han er fortsatt det første jeg tenker på om morgenen, og det siste som streifer meg før jeg sovner. Nå er papirene til forsikringsselskapet sendt, og det er snart på tide og legge det litt til side. Men gudene skal vite det ikke er lett. Ingen vil noen gang klare å fylle de potesporene. Og jeg vil aldri få igjen det kjæreste jeg noen gang har eid.
Selv om en mangler er det fortsatt ei lita jente her som holder meg gående, og opptatt med litt annet :)
Mali koser seg under dyna, ligger foran peisen og nyter å bli skjemt bort. Men hun savner nok Bull, og snuser ekstra om vi finner noe som er hans.
Nå har gradestokken begynnt å vise for mange blå for små poter, og hun fryser nesten snuta av seg,... Så da måtte symaskinen frem, og i løpet av noen timer hadde det blitt et nytt dekken :)
Ull fôret med fleece, holder henne i det minste litt varmere :)

2 kommentarer

Wolverinne

21.des.2009 kl.23:54

freeeeesh!!

Nina og Kiara

22.des.2009 kl.09:25

Huff, føler med deg i tapet av en hund.

Men det er godt du klarer å holde deg oppe pga den andre hunden din. Nydelig hund forresten.

Skriv en ny kommentar

susanne & vovvene

susanne & vovvene

22, Hole

Jeg er snodig skapning på 22 år, fra Hole. Min store lidenskap er hunder, nå har jeg bare en igjen etter at min nydelige Bull forlot meg...Chihuahua'n(Lilleengels Malibu Bay Breeze)som til daglig går som Mali følger trofast med! Ser du noe på bloggen jeg har laget som du vil ha, er det bare å ta kontakt for bestilling eller priser :) donbulldesign@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits