Det lille ekstra til Mali min <3

Har blitt lite blogging siden lillen gikk bort,... Er utrolig tomt hjemme, og han er fortsatt det første jeg tenker på om morgenen, og det siste som streifer meg før jeg sovner. Nå er papirene til forsikringsselskapet sendt, og det er snart på tide og legge det litt til side. Men gudene skal vite det ikke er lett. Ingen vil noen gang klare å fylle de potesporene. Og jeg vil aldri få igjen det kjæreste jeg noen gang har eid.
Selv om en mangler er det fortsatt ei lita jente her som holder meg gående, og opptatt med litt annet :)
Mali koser seg under dyna, ligger foran peisen og nyter å bli skjemt bort. Men hun savner nok Bull, og snuser ekstra om vi finner noe som er hans.
Nå har gradestokken begynnt å vise for mange blå for små poter, og hun fryser nesten snuta av seg,... Så da måtte symaskinen frem, og i løpet av noen timer hadde det blitt et nytt dekken :)
Ull fôret med fleece, holder henne i det minste litt varmere :)

2 kommentarer

Wolverinne

21.12.2009 kl.23:54

freeeeesh!!

Nina og Kiara

22.12.2009 kl.09:25

Huff, føler med deg i tapet av en hund.

Men det er godt du klarer å holde deg oppe pga den andre hunden din. Nydelig hund forresten.

Skriv en ny kommentar

DonBullDesign

DonBullDesign

29, Hole

Jeg er krativ skapning fra Hole. Min store lidenskap er å lage ting selv! Og jeg klarer aldri å lande på en type hobby! Jeg syr, strikker, hekler, lager dukker og driver med papir :) har en blogg til hvor jeg viser frem ting jeg har laget som er til salgs! www.wordpress.donbulldesign.com Vil du kontakte meg kan du gjøre det på donbulldesign@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits